Umbuchungsgarantie bis zu 28 Tage

Hast Du Deine Pläne geändert? Kein Problem, bis 28 Tage vor der Anreise kannst Du deine Buchung kostenlos ändern.

Flexibel bezahlen

Kostenlos in Raten bezahlen. Das ist bei uns kein Problem! Die erste Rate zahlst du innerhalb von 15 Tagen nach der Buchung und den Gesamtbetrag spätestens 8 Wochen vor der Ankunft.

Kostenlose Stornierung innerhalb von 24 Stunden

Da wir Verständnis dafür haben, dass Du möglicherweise noch etwas nachdenken willst, kannst Du Deine Buchung innerhalb von 24 Stunden nach dem Buchen kostenlos stornieren. Das geht ganz einfach über Mein Roompot.

  • Umbuchungsgarantie bis zu 28 Tage
  • Flexibel bezahlen
  • Kostenlose Stornierung innerhalb von 24 Stunden

0 Bewertungen anzeigen

Name: Marcel Jansen
Datum: 03 Mai 2024

Oor de tweede keer onze vakantie gevierd in Residence Winterberg, maar we komen zeker nog een keer terug!

  • Aufenthalt insgesamt
    9
  • Gastfreundschaft
    9
  • Ferienunterkunft
    10
  • Reinigung
    9
  • Zustand
    8
rating-pie
Name: Ron Maijenburg
Datum: 15 April 2024

Huis is super alleen locatie is niet voor kinderen geschikt wegennet schreeuwt om onderhoud er is veel renovatie in de buurt nodig

  • Aufenthalt insgesamt
    9
  • Gastfreundschaft
    7
  • Ferienunterkunft
    8
  • Reinigung
    8
  • Zustand
    8
rating-pie
Name: G van Dam
Datum: 12 März 2024

Het uitzicht en locatie zijn uitstekend. De grote van het appartement bevalt ons i.v.m. ook de 2e badkamer.
Opmerking: er was doorslag van vocht in de slaapkamer ( wordt verholpen)
Bank en makkelijke stoelen in woonkamer zijn aan vervanging toe.

  • Aufenthalt insgesamt
    7
  • Gastfreundschaft
    9
  • Ferienunterkunft
    6
  • Reinigung
    9
  • Zustand
    5
rating-pie
Name: Geverifieerde gast
Datum: 05 März 2024

Heerlijk ontspannen in een prachtig verblijf

  • Aufenthalt insgesamt
    9
  • Gastfreundschaft
    9
  • Ferienunterkunft
    9
  • Reinigung
    9
  • Zustand
    8
rating-pie
Name: Geverifieerde gast
Datum: 01 März 2024
  • Aufenthalt insgesamt
    10
  • Gastfreundschaft
    10
  • Ferienunterkunft
    10
  • Reinigung
    10
  • Zustand
    10
rating-pie
Name: Geverifieerde gast
Datum: 26 Februar 2024

We konden op de afgesproken tijd om 16:00 uur niet eens ons huisje in.er is maar 1 parkeerplek voor een huis van acht personen. Personeel wat we liep wat erg onvriendelijk en was onze lakens vergeten te geven. Waar we wel betaald voor hebben

  • Aufenthalt insgesamt
    5
  • Gastfreundschaft
    1
  • Ferienunterkunft
    4
  • Reinigung
    1
  • Zustand
    3
rating-pie
Name: Geverifieerde gast
Datum: 24 Februar 2024

We hebben een topvakantie gehad. Een hele mooie accommodatie met een prachtig uitzicht. Zeker een aanbeveling voor anderen. Het uitzicht op de bobbahn was prachtig. Veel activiteit vanwege het WK Bob en Skeleton. We komen zeker nog een keertje terug.

  • Aufenthalt insgesamt
    9
  • Gastfreundschaft
    9
  • Ferienunterkunft
    9
  • Reinigung
    9
  • Zustand
    8
rating-pie
Name: Greet van de Waal
Datum: 24 Februar 2024

Het is een prachtig appartement geen straf om daar te verblijven ondanks geen sneeuw

  • Aufenthalt insgesamt
    9
  • Gastfreundschaft
    9
  • Ferienunterkunft
    9
  • Reinigung
    9
  • Zustand
    9
rating-pie
Name: H. van Eerden
Datum: 23 Februar 2024

We hebben als gezin van 4 een fijn verblijf gehad, heerlijke boxspringbedden, tip top schoon! En een mooi uitzicht op de bobslee baan. Wellicht zou je voor de Hollanders nog de keukeninventaris na kunnen lopen, er ontbrak een kaasschaaf, een spatel om eitjes/pannekoeken uit de pan te halen en een goed grote pannenkoek pan. Is een tip. Verder prima in orde! Dank voor het mooie verblijf. Fam van Eerden

  • Aufenthalt insgesamt
    10
  • Gastfreundschaft
    9
  • Ferienunterkunft
    10
  • Reinigung
    10
  • Zustand
    9
rating-pie
Name: Francisca Legierse
Datum: 12 Februar 2024

We zaten helaas overal zo ver vandaan dat we overal de auto voor moesten pakken, maar had natuurlijk ook beter kunnen lezen. Ik dacht, Roompot, dat is een vakantiepark dus zal wel vanalles te doen zijn maar dit staat daar los van, ik moet de volgende keer beter lezen.

  • Aufenthalt insgesamt
    8
  • Gastfreundschaft
    8
  • Ferienunterkunft
    10
  • Reinigung
    9
  • Zustand
    10
rating-pie
Umbuchungsgarantie bis zu 28 Tage

Hast Du Deine Pläne geändert? Kein Problem, bis 28 Tage vor der Anreise kannst Du deine Buchung kostenlos ändern.

Flexibel bezahlen

Kostenlos in Raten bezahlen. Das ist bei uns kein Problem! Die erste Rate zahlst du innerhalb von 15 Tagen nach der Buchung und den Gesamtbetrag spätestens 8 Wochen vor der Ankunft.

Kostenlose Stornierung innerhalb von 24 Stunden

Da wir Verständnis dafür haben, dass Du möglicherweise noch etwas nachdenken willst, kannst Du Deine Buchung innerhalb von 24 Stunden nach dem Buchen kostenlos stornieren. Das geht ganz einfach über Mein Roompot.